27 Nisan 2010 Salı

Ne Messi Ne İbra...




Barcelona'nın İnter maçında en büyük kozu haberler doğruysa taraftarı olacak.

Maç başlamadan saatler önce stadı doldurup futbolcuların dolu tribünlere karşı ısınmasını sağlayacak ve gün boyu takımlarını yanlız bırakmayarak eşlik edecekler stada kadar.

Ve tabi bir süre Barcelona'da forma giyen ve kariyerini İnter'de noktalayan Luis Figo ile İnter teknik direktörü Jose Morinho için de özel çalışma hazırlanacak.

Ne Messi Ne İbra dedik çünkü onların işi 90 dakika, taraftar ise Pique'nin "Tarihin en iyi Nou Camp'ını görmek istiyorum." sözünden aldığı uyarıyla belki de 24 saat boyunca destek konumunda olacaklar.

İşin en önemli kısmı olan 90 dakikada ise Messi, İbra gibi isimler ön plana çıkacak elbette ki. Ancak bu isimlerin karşısınada mahalle takımı çıkmıyor. Jose Morinho'nun öğrencileri turu vermeyecektir. Barcelona'yı finale taşımak için bütün oyuncuların en iyi performansını göstermeleri gerekecek ve bu bile yeterli olmayabilir. İlk maçta alınan skor zaten İnter'de bir rahatlama oluşturdugu kadar Barcelona'da baskı oluşturacak, maça psikolojik pres yemiş şekilde çıkan Barcelona ilk maçtaki gibi öyle ve ya böyle bir tane de gol yerse İnter'i kimse tutamaz.

Benim fikrim İnter bu turu zorda olsa geçer.

1 yorum: