26 Nisan 2010 Pazartesi

Kewell Gitmeli mi? Kalmalı mı ?


Kewell Gitmeli mi? Kalmalı mı ?

Evet, Harry Kewell geldiği ilk günden itibaren gerek sempatikliği, gerek sahadaki performansı ile taraftarın beğenisini kazandı.

Ancak Kewell transfer edildikten sonra uzun yıllar ilaç tedavisi gördüğü bir hastalığının artık ileri seviyeye ulaştığı anlaşıldı, bu durumda sakatlanabilir ve bu sakatlık uzun süre devam edebilirdi.

Zaten hastalığı nedeniyle 90 dakikayı rahat tamamlayamıyordu.Ve gün geldi Kewell da Galatasaray Sağlık Ekibinin eline sakat olarak geçti. Hem ekip hem Kewell'ın durumları birleşince. 4 aydır devam eden hala tam günü belli olmayan bir sakatlık periyodu ortaya çıktı.
Baros'la aynı zamanlarda sakatlanmalarına rağmen, Baros'un daha ciddi denilen sakatlığı geçtiği halde Kewell hala beklemede. İster istemez insanın aklına sorular geliyor. Bu sorulardan en büyük ve Kewell'a yakışmayacak olanı ise bu gün sevdiğim bir arkadaşımdan duydum.
Acaba Kewell Dünya Kupası'nı düşünerek sahalara dönmek istemiyor mu ?

Bence Kewell gibi bir profesyonel bu kadar sevildiği bir yerde bunu yapmaz ama ihtimal yok diyemeyiz, kendine adeta tapan bir taraftar topluluğu (o gol sevinçlerini hatırlarsınız) önünde "10" numaralı formayı giyen Lincoln'ü gördükten sonra aklıma herşey geliyor.

Eğer böyle birşey varsa hiç sözleşme yenilemeyi düşünmemeli yönetim.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder